Ardei umpluti

de Isabel in Mancaruri cu carne, 2 Iul 2013 | 2916 vizualizari

 

Ardei umpluti cu carne tocata de porc.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc,
  • 10 ardei verzi,
  • 3 cepe,
  • 3 rosii,
  • 1 ou,
  • 1 cartof,
  • o cescuta orez,
  • 1 legatura marar,
  • 1 legatura patrunjel,
  • cimbru,
  • delicat de legume,
  • piper,
  • 2 lg ulei

Sosul:

  • o foaie dafin,
  • delicat,
  • piper,apa si 3 lg bulion
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata ardeii,se taie ceapa marunt,se taie cerculete din rosii pt capacele.

Se caleste ceapa,apoi se adauga carnea si cand a mai scazut zeama lasata de carne se pune cartoful ras si scurs de zeama,si ce a ramas de la rosii se rade peste si se caleste pana mai scade din zeama.

Se opreste focul si se aduga orezul,verdeata tocata marunt,condimentele,oul si se amesteca bine.Se umplu ardeii si se pun capacele din rosii,se pun cu capacelele in sus intr-o oala se adauga apa pana ii acopera un deget,se adauga bulionul si condimentele si se fierb aprox o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei prajiti umpluti cu carne